Darshan

Darshan Informatie


Darshan in Duitsland


Moeder Meera geeft op vrijdag, zaterdag en zondag Darshan in Schloss Schaumburg in Duitsland, mits ze niet op reis is.


Reserveren kan online via de officiële website van Moeder Meera: www.mothermeera.com of telefonisch op onderstaande telefoonnummers. Je krijgt een bevestiging op het opgegeven emailadres. Kinderen zijn ook welkom voor Darshan, kijk voor uitgebreide informatie onder het kopje Darshan Informatie.

Op genoemde website staat ook de meest recente informatie over Moeder Meera, Darshan mogelijkheden en Mother-on-tour. Tevens reistips, informatie over kindermeditaties, prachtige foto's van Moeder Meera, de meest recent uitgebrachte boeken en ander nieuws.


Darshan adres:


Moeder Meera

Schloss Schaumburg

65558 Balduinstein

Duitsland

Maandag, dinsdag, donderdag t/m zaterdag

bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur

Tel: 0049-151 65456459 of

0049-151 54838370


Postadres:


Moeder Meera

Oberdorf 4a

65599 Dornburg - Thalheim

Duitsland


Je kunt brieven voor Moeder Meera sturen naar het Postadres. Verwacht geen persoonlijke reactie in geschreven of gesproken vorm, maar Moeder Meera zal op Haar eigen wijze reageren.


Brieven voor Moeder Meera alsjeblieft uitsluitend in het Engels of Duits.


Kindermeditatie (op zaterdag en zondag): Kindermeditatie met Moeder Meera (tot ongeveer 12 jaar) vindt plaats in de weekenden dat Moeder Meera in Duitsland is. Kijk voor meer informatie en de planning in de agenda op de website www.mothermeera.com


Meditatiegroepen:

Er zijn verschillende meditatiegroepen actief, raadpleeg hiervoor www.mothermeera.com. In Schloss Schaumburg worden in de weekenden dat Moeder Meera er niet is, door Moeder gezegende, stiltemeditaties georganiseerd. Je kunt hier zonder reservering aan deelnemen. Gewoonlijk vindt de stiltemeditatie plaats op vrijdag, zaterdag en zondag van 19.00 tot 20.00 u. Kijk voor recente informatie en de tijden op de website.